NIEUW! Agriselect pellets kopen vanaf €6,25 per zak

Maak kennis met de Agriselect pellets. Gekenmerkt door gemak, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

De 10 kg papieren zak is makkelijk te tillen en past in één keer in het reservoir van je kachel. De lege zakken kunnen gelijk bij het oud papier! De Agriselect pellets zijn geproduceerd van wit naaldhout en ENplus-A1 en DINplus gecertificeerd

ENplus-A1 certificering

ENplus-A1 is het meest vooraanstaande certificeringssysteem wereldwijd dat wordt toegepast op houtpellets, waaronder ook de Agriselect pellets. Het hoofddoel is om consistentie in kwaliteit te verzekeren gedurende alle stadia van de houtpellet-toeleveringsketen, van het verkrijgen van grondstoffen en het productieproces tot aan de uiteindelijke levering aan de consument. Binnen de ENplus-norm zijn er drie classificaties: A1, A2 en B, die de eigenschappen en prestaties van de Agriselect pellets duidelijk aanduiden.

DINplus certificering

De toekenning van de DIN Plus-certificering verzekert dat de Agriselect pellets aan nauwkeurig gedefinieerde en cruciale standaarden voldoen gedurende diverse fasen van productie. Conform de richtlijnen van DIN Plus worden de Agriselect pellets beoordeeld op basis van hun grootte, duurzaamheid tegen slijtage, vochtigheidsniveau en de hoeveelheid stof.

Agriselect Certificeringen

Enplus a1 certificering Granulita goedkope houtpellets
DINplus certificering Granulita goedkope houtpellets

Agriselect pellets kopen bij Perfect Pellet

Waarom zou je Agriselect pellets kopen bij Perfect Pellet? Simpelweg omdat we je de perfecte combinatie bieden van betaalbaarheid, topkwaliteit én duurzaamheid! Agriselect pellets zijn niet alleen vriendelijk voor je portemonnee, maar ook van ongeëvenaarde ENplus-A1 kwaliteit. Gemaakt van hoogwaardige verse houtvezels leveren ze een efficiënte en consistente warmteafgifte, waardoor je huis warm blijft zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een hoge energierekening. Bovendien streven we naar klanttevredenheid en zorgen we voor een vlotte levering, zodat je altijd op tijd je pellets ontvangt. Maak de slimme keuze en koop je pellets bij Perfect Pellet voor een voordelige en hoogwaardige verwarmingsoplossing.

Twee papieren zakken agriselect pellets met witte achtergrond

Jouw voordelen

Agriselect pellets brengen diverse voordelen met zich mee die ze tot een uitstekende keuze maken voor verwarming. Een van de meest opvallende eigenschappen is de verpakking in milieuvriendelijke papieren zakken. Deze bewuste keuze benadrukt de aandacht voor duurzaamheid en het verminderen van plastic afval, waarmee Agriselect zich inzet voor een meer ecologisch verantwoorde optie.

Wat deze pellets aantrekkelijk maakt, is het gemak van hanteren. Met een handzaam gewicht van 10 kg per zak zijn ze moeiteloos op te tillen en gemakkelijk te verplaatsen. Bovendien is dit gewicht ideaal om in één keer in de kachel te plaatsen, waardoor het gedoe van herhaaldelijk bijvullen wordt verminderd.

Een ander pluspunt van Agriselect pellets is hun efficiënte verwarmingscapaciteit. Vervaardigd uit hoogwaardige verse houtvezels, bieden ze een constante en doeltreffende warmteafgifte. Dit resulteert in een comfortabel en gezellig huis, zonder de zorg voor een aanzienlijk hogere energierekening.

Bij het maken van de keuze voor Agriselect pellets kies je niet alleen voor persoonlijk comfort, maar draag je ook bij aan een milieubewustere aanpak. Door te opteren voor deze pellets maak je een bewuste stap richting een schonere omgeving, dankzij de zorgvuldig gekozen materialen en productieprocessen. Dit alles maakt Agriselect pellets tot een verstandige en ecologische keuze voor hoogwaardige verwarming.

Hand met pellets

Levering

Bij Perfect Pellet is zowel gratis afhalen als bezorgen mogelijk. Onze pellets gaan per losse zak, 25 zakken (halve pallet) en 50 zakken (hele pallet). Wij leveren je pallet tot aan de deur en helpen je natuurlijk met uitladen. 

Een paar pelletkorrels op een witte achtergrond

Gebruiksadvies

Voor een optimale verbrandingservaring is het raadzaam om je Agriselect pellets op een droge locatie te bewaren. Bij Perfect Pellet zorgen er altijd voor dat onze pelletkorrels worden opgeslagen in een verwarmde ruimte. Deze aanpak garandeert de efficiëntie van de houtpellets en leidt tot een maximaal rendement bij verbranding. Verder is het belangrijk om je pelletkachel goed te onderhouden. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat je pelletkachel goed blijft functioneren. Als je een schone pelletkachel wilt behouden, dan zijn de Agriselect pellets een uitstekende keuze. Deze pellets staan bekend om hun uitzonderlijk schone verbranding, waardoor er minimaal asresidu achterblijft in je pelletkachel.

Meest gestelde vragen

De Agriselect pellet is een Nederlandse korrel! Hierdoor ben je verzekerd van goede, maar vooral betrouwbare kwaliteit

Dankzij de strenge normen en het unieke productieproces behoren de Agriselect houtpellets door de ENplus-A1 certificering bij de topklasse in Europa! Deze hoogwaardige pellets voldoen aan alle strikte eisen die aan een pelletkorrel worden gesteld. Wat de Agriselect pelletkorrels onderscheidt, is onder andere hun zuiverheid en puurheid. Deze pellets bestaan voor 100 procent uit puur wit naahldhout en zijn vrij van enige vorm van chemische impregnering.

De Agriselect pelletkorrels ondergaan een uniek fabricageproces. Het naaldhout dat als basis dient, is zorgvuldig geselecteerd van erkende houtverwerkers en boseigenaren. Dit zuivere hout wordt vervolgens automatisch verwerkt door diverse gespecialiseerde machines. Denk hierbij aan een vergruizer, ontschorsmachine en pelletmachine, die allemaal bijdragen aan de vorming van de pellets.

Na deze fabricagefases volgt een reeks grondige controles om te verzekeren dat de geproduceerde Agriselect pellets aan alle relevante certificeringseisen voldoen. Elk aspect van het productieproces wordt nauwlettend in de gaten gehouden om de hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid van onze pellets te waarborgen.

Adres
Contact
Informatie
Betaalmethodes Perfect Pellet
Perfect Pellet logo

@2023 Perfect Pellet I Alle rechten voorbehouden

Winkelwagen
Scroll naar boven