Granulita Premium pellets kopen vanaf €5,95 per zak

Zoekt je witte pellets voor uw pelletkachel? Granulita houtpellets behoren tot de meest kwalitatieve pellets van Europa. De pellets zijn FSC, DIN-plus en ENplus-A1 gecertificeerd. Door deze hoge normen ben je verzekerd van premium kwaliteit.

FSC certificering

De FSC certificering is een internationaal houtkeurmerk. Dit certificaat hanteert de hoogste eisen voor duurzaam en sociaal bosbeheer, ondersteund door overheden, bedrijven en milieuorganisaties. Met dit keurmerk bent u verzekerd dat het hout is aangekocht uit een goed beheerd bos dat milieubescherming, sociaal welzijn en economische voordelen op lange termijn combineert.

ENplus-A1 certificering

EN plus-A1  is ‘s werelds toonaangevende certificeringssysteem voor houtpellets. Het belangrijkste doel is het waarborgen van een continue kwaliteit in de gehele toeleveringsketen van houtpellets, van de verwerving van grondstoffen en het productieproces tot aan de levering aan de eindgebruiker. De EN plus normering kent drie rangen: A1,A2 en B.

DINplus certificering

De DIN Plus-certificering garandeert dat in verschillende productiestadia aan specifieke en essentiële criteria wordt voldaan. Op basis van de DIN Plus-norm worden houtpellets ingedeeld op diameter, slijtvastheid, watergehalte en stofgehalte.

Granulita Premium pellets certificeringen

DINplus certificering Granulita goedkope houtpellets
FSC certificering Granulita goedkope houtpellets
Enplus a1 certificering Granulita goedkope houtpellets
Enplus a1 certificering Granulita goedkope houtpellets
DINplus certificering Granulita goedkope houtpellets
FSC certificering Granulita goedkope houtpellets

Pellets kopen bij Perfect Pellet 

Waarom zou je pellets kopen bij Perfect Pellet? Simpelweg omdat we je de perfecte combinatie bieden van betaalbaarheid en topkwaliteit. Onze pellets zijn niet alleen vriendelijk voor je portemonnee, maar ook van ongeëvenaarde FSC en ENplus-A1 kwaliteit. Gemaakt van hoogwaardige verse houtvezels leveren ze een efficiënte en consistente warmteafgifte, waardoor je huis gezellig blijft zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een hoge energierekening. Bovendien streven we naar klanttevredenheid en zorgen we voor een vlotte levering, zodat je altijd op tijd je pellets ontvangt. Maak de slimme keuze en koop je pellets bij Perfect Pellet voor een voordelige en hoogwaardige verwarmingsoplossing.

Uw voordelen

Het kopen van pellets biedt talloze voordelen die je niet mag missen. Pellets zijn een duurzame en milieuvriendelijke brandstofoptie, gemaakt van samengeperst houtafval. Door pellets te kopen, draag je bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Bovendien zijn pellets zeer efficiënt in het produceren van warmte, waardoor je energie en kosten bespaart. Ze bieden een consistente warmteafgifte en hebben minder onderhoud nodig dan andere brandstoffen. Bij Perfect Pellet, kun je gemakkelijk pellets kopen en genieten van de voordelen van betaalbare, duurzame en efficiënte verwarming.

Levering 

Bij Perfect Pellet is zowel gratis afhalen als bezorgen mogelijk. Onze pellets gaan per losse zak, 25 zakken (halve pallet) en 50 zakken (hele pallet). Wij leveren uw pallet tot aan de deur en helpen je natuurlijk met uitladen. 

Gebruiksadvies 

Om optimaal te profiteren van een hoge verbranding is het verstandig om de pellets te bewaren op een droge plek. Al onze pelletkorrels worden altijd bewaard in een verwarmde opslag. Zo behoud je de efficientie van de houtpellets voor een optimaal rendament. Daarnaast belangrijk: houd je pelletkachel schoon en laat jaarlijks onderhoud uitvoeren. Een vieze pelletkachel kan voorkomen worden door te kiezen voor de witte Granulita premium pellets. Deze pellets hebben een uitzonderlijk schone verbranding waardoor er weinig tot geen as in uw pelletkachel achterblijft. 

Meest gestelde vragen

Onze pelletkorrels komen uit de naaldhoutbossen van Scandinavië en de Baltische Staten. Hierdoor waarborgen wij onze kwaliteit door alleen witte pellets van topwaliteit te leveren aan onze klanten.

De Granulita houtpellets behoren door de strenge eisen en het unieke productieproces tot de beste pellets van Europa! Deze premium pellets voldoen namelijk aan alle strenge eisen die een pelletkorrel moet hebben. Wat de Granuita pelletkorrel onderscheidt van andere korrels is onder andere het FSC keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Het is 100 procent puur hout en er zitten geen chemische stoffen in geïmpregneerd.  

 

Onze pelletkorrels kennen een uniek productieproces. Het naaldhout dat wordt gebruikt voor de productie is afkomstig van professionele houtverwerkers en boseigenaren. Vervolgens wordt dit witte hout door verschillende machines automatisch vervaardigd. Denk hierbij aan een vergruizer, ontschorsmachine en een pelletmachine. Hierna volgen verschillende keuringen om na te gaan of de geproduceerde pellets aan alle certificeringen voldoen. 

Adres
Contact
Informatie
Betaalmethodes Perfect Pellet
Perfect Pellet logo

@2023 Perfect Pellet I Alle rechten voorbehouden

Winkelwagen
Scroll naar boven